Koordinatori për të drejtën e informimit i  Drejtorisë së Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit Të Parave

Znj. Blerina Berberi
Specialiste në Drejtorinë Juridike dhe Marrëdhënieve me Jashtë

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: + 355 69 41 12054 & + 355 4 2244602
Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nr. 3, Tiranë
Orari: E Hënë -E Enjte 08:00 - 16:30
             E Premte              08:00 - 14:00